AVATUD MUSTAMÄE KESKUSE I KORRUSEL E-L 10-20 ning P 10-19

Talvine šokolaadi “juustukook”

46.90149.90

Pähklivaba, sisalduselt lahjem, küpsetatud vegan Oivaline on kohal. Just see, mida Te olete kõige enam oodanud! Kui ei, siis esitage kaebus kirja vormis jõuluvanale ning asume usinalt järgmiste šedöövrite kallal tööle. Räägime tordist endast ka. Sel talvel ei saa me üle ega ümber meie tooršokolaadist, mida me agaralt nüüd igale poole sisse sutskame. Nii ka selle tordi puhul. Selle talvise tordi tuuma moodustab siidine tofu, tooršokolaad ning toorkakao. Lihtne, eksole? Kuid selle tordi kate on kaugel lihtsusest. Teada tuntud on tõsiasi, et šokolaad ja mustsõstrad sobivad Oivaliselt kokku. Jällegi haarasime meie oma Maarjamaa mustsõstarde järgi, sest Poola omad olid maitsetud, lisasime lusika otsatäie magusainet ning loomulikult veidi talviseid maitseid – kaneeli ja kardemoni. Päris hea aga veel mitte päris oivaline. Mida teha? Kui Karl-Ott tööle jõudis, oli kolleeg juba päris heale mustsõstramoosile elu sisse puhunud. Törts kodumaist kadakamarja džinni tõi need talvised maitsed eriti esile! Aga see ei ole veel kõik. Siis tuli Karl-Ott mõttele, et õige infuseeriks ise džinni? Nüüd seisabki meie kohviku leti peal üks õige lillakas naps – kadakamarja džinn kuhu viskasime sisse helgelt mustsõstraid, kardemoni, kaneeli ja oksakese rosmariini. Mitte joomiseks, vaid ikka selleks, et puhuda tordi katteks olevale moosile elu sisse. Alkohol on loomulikult moosi valmistamise käigus välja arustatud. See oli järjekordne lugu, kuidas üritasime teha lihtsat torti, aga välja kukkus nii nagu alati – oivaliselt!

Kirjeldus

SISALDUS: orgaaniline vanill, gluteenivaba jahusegu (Maisitärklis, riisijahu, taimsed kiudained (psüllium, bambus), täisriisijahu 3,8%, läätsejahu 3,6%, dekstroos, paksendaja: hüdroksüpropüülmetüültselluloos; sool)orgaaniline himaalaja sool, küpsetuspulber, tooršokolaad (orgaaniline toorakaovõi, orgaaniline toorkakao, orgaaniline vanill, orgaaniline himaalaja sool), siidine tofu, kookospiim, magusaine steviaga, orgaaniline toorkakao, mustsõstrad, mustikad, kardemon, kaneel, džinn, punased sõstrad, tüümian, põldmarjad
SÄILITADA: temperatuuril +2…+6°C Enne tarvitamist torti soovitatavalt soojendada 30 minutit toatemperatuuril
KÕLBLIK KUNI: 72h
Keskmine toiteväärtus 100g kohta: 154 kcal, valgud 5g, süsivesikud 20g, rasvad 9g

Lisainfo

Tordi kaal

1 kg (6-le inimesele) (16cm), 1.2kg (8-le inimesele) (18cm), 1.4kg (10-le inimesele) (20cm), 1.7 kg (12-le inimesele) (22cm), 2.2kg (16-le inimesele) (26cm), 2.4 kg (14-le inimesele) (24cm), 2.8 kg (28-le inimesele) (30x22cm)

Arvustused

Tooteülevaateid veel ei ole.

Ole esimene, kes hindab toodet “Talvine šokolaadi “juustukook””